Om Telinet Energi

Gjør et bevisst valg av strømleverandør!

Telinet Energi AS ble etablert i begynnelsen av 2003, og har som mål å bidra til økt konkurranse og riktige priser i det norske strømmarkedet. Vi har en liten og effektiv organisasjon og kan dermed drive med lavere kostnader enn de gamle etablerte monopolistene. I løpet av kort tid har dette gjort oss til en betydelig aktør på det norske kraftmarkedet.

Telinet-Energi-Miljøvennlig

Miljø i fokus Telinet Energi er blitt en miljøbevisst leverandør, noe du kan lese mer om her. Vi er miljøsertifisert og tilbyr fra 2008 100% Fornybar Energi. Vi oppfordrer deg som forbruker til å være mer bevisst på hva du betaler for strømmen, og til å velge bort etablerte monopolister som bidrar til høye priser! Vi ber alle strømbrukere å fokusere på riktig produkt, en aktiv leverandør og ikke minst 100 % Fornybar Energi. Gå til bestilling der vi vil ordne med oppsigelse av din nåværende strømleverandør, samt melde fra til netteier. Vi har gjort det lett for deg å bytte til en leverandør med fokus på dine behov!

Hjertelig velkommen til oss i Telinet Energi! Vi kan treffes på telefon 815 10 044

Om du ønsker å bestille strøm til deg som privatperson kan du gjøre det hos TelinetTelinet.no eller på Telinets datterselskap Agva KraftAgva.no

Postadresse: Telinet Energi AS, Strandveien 50, 1366 LYSAKER