Agva Kraft

Troner på toppen av Forbrukerrådets prisliste
Er det lenge siden du har byttet strømleverandør? Ifølge Forbrukerrådet har de fleste av oss høyere strømregning enn nødvendig. Videre ser vi at to av tre husstander ikke har byttet strømleverandør i løpet av de siste årene.

På toppen av Forbrukerrådets prisoversikt finner du Agva Kraft. Selv om de fleste kanskje synes alt som involverer strømregninger er kjedelig, tar det faktisk kun 30 sekunder å bytte strøleverandør. Ved hjelp av noen enkle grep kan også du få bedre økonomi. Ved å bytte til Agva Kraft kan du faktisk spare flere tusenlapper i året. Les mer om hvordan du effektivt kan bytte til Agva Kraft som din nye strømleverandør her.

Agva støtter WWFs klimaarbeid
Agva Kraft er opptatt av å gjøre det vi kan for å å forhindre den menneskeskapte globale oppvarmingen. I tillegg til å tilby 100 % fornybar energi til våre kunder, støtter vi også arbeidet som WWF Verdens naturfond gjør for å å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Dette samarbeidet, og tips til hvordan du kan spare strøm i hjemmet ditt, kan du lese mer om her.

Ingen kan ta fullt ansvar for å stanse den globale oppvarmingen, men alle kan gjøre noe. Et første skritt på veien er å se til at strømmen du kjøper inn til hjemmet ditt er 100 % fornybar. Hos Agva Kraft koster ikke dette noe ekstra.

12 enkle energisparetips fra WWF og Agva:
Her har vi i samarbeid med WWF samlet noen enkle grep du kan gjøre for å spare energi og strøm i hjemmet:

 1. Sett inn eller bytt tetningslister i dør- og vinduskarmer.
 2. Søk Enova om tilskudd til energieffektiviseringstiltak som varmepumpe eller etterisolering.
 3. Få støtte fra Enova til å leie inn en energirådgiver som kan hjelpe deg med din bolig.
 4. Installer en smarthjem-løsning som hjelper deg å spare strøm.
 5. Lukk dører og skru ned varmen i rom du ikke bruker.
 6. Bruk LED-belysning og skru av lys i rom som ikke er i bruk.
 7. Velg energieffektive hvitevarer, og fyll de helt fulle ved bruk.
 8. Luft raskt og effektivt om vinteren.
 9. Hvis du orker: senk innetemperaturen med 1 grad, det kan spare deg for ca. 5% av kostnadene til oppvarming.
 10.  Etterisoler loftet.
 11.  Bor du i borettslag? Energisparing kan få ned felleskostnadene. Enova støtter energireduserende enkelttiltak.
 12.  Sjekk med kommunen din om de har tilskuddsordninger for energieffektiviserende tiltak.
Agva Kraft

Agva Kraft fossefall

Hvordan orientere seg i markedet
Det er ikke bare kjærligheten som kan være vanskelig å finne, men også rett strømleverandør. Derfor er det litt artig at en av de store prissammenligningstjenestene på nett heter Elskling. Dette er en kommersiell leverandør som tjener på at folk bytter strømleverandør, men informasjonen de presenterer er nøytral og kvalitetssikret.

Både her og gjennom Forbrukerrådets offisielle sammenligningstjeneste for strømleverandører, strømpris.no,kan du finne frem til de beste strømleverandørene på markedet. Hos sistnevnte har Agva Kraft vært en dominerende aktør siden oppstarten i 2015.Agva Kraft er opptatt av å markere seg i konkurransen på markedet. Nettopp derfor troner de på toppen av strømpriskalkultorene.

Samtidig er det verdt å merke seg at disse kalkulatorene ikke bare er en oversikt over ulike strømleverandører, men også ulike avtaleformer. Det er dermed ikke gitt at en og samme avtale vil være den beste for alle. Det kommer helt an på hva som er viktigst for kunden. Er du viktig for deg med forutsigbarhet bør du velge fastpris. Har du derimot mer fleksibilitet i økonomien er det spotpris som har vist seg å være den billigste avtaleformen over tid.

Ønsker du mer informasjon om Agva Kraft? Besøk vår hjemmeside og finn ut mer om våre strømavtaler.